3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης – Θεατρική Παράσταση “Εχάθη το φιλότιμο και ο κόσμος πάει στράφι”
8 Μαΐου 2019
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
23 Μαΐου 2019

Θεατρική παράσταση “Ασυμβίβαστη Γενιά”


Notice: Undefined offset: 4 in /unitswww1/unitswww12/att-d/3gym-argyr/3gymargy/public_html/wp-content/themes/betheme/functions.php on line 2

Το Σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο διοργάνωσε τη θεατρική παράσταση “Ασυμβίβαστη Γενιά” με υπεύθυνη της παράστασης την καθηγήτρια κ Download Linux gcc. Πανδέρμου Σοφία και με  σκηνοθετική επιμέλεια από την κ. Τσάφου Εύη.

Η παράσταση δόθηκε στο θέατρο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης στην οδό Ολυμπίας στις 9 και 10 Μαΐου 2019 με μεγάλη επιτυχία, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια και κριτικές, ενώ την παρακολούθησε το σύνολο της σχολικής κοινότητας του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης και της Αργυρούπολης ευρύτερα centos apache 다운로드. Σημειώνουμε δε, τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών, πολλά από τα οποία συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά στη θεατρική ομάδα με την καθοδήγηση της κας Πανδέρμου Σοφίας ms 오피스 2010 무료 다운로드.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση στο σύνδεσμο :https://youtu.be/ZNTdbEOEHzI

Πιστεύουμε ότι θα δείτε μια οπτική των εφήβων για την εκπαιδευτική διαδικασία, με την ευχή να έχουμε συνέχεια στις εξαιρετικές δράσεις όπως αυτή η θεατρική παράσταση arrows.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!!!!